Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Infrastructura, Data Center PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Aprilie 2010 19:14

Despre servicii

AESHost este reseller ROMARG principalul furnizor de servicii de gazduire web si inregistrare domenii din Romania. Oferim servicii de shared hosting pentru clienti Romania, Europa si Statele Unite ale Americii.

Serverele noastre se afla in Bucuresti si se gasesc in incinte special amenajate dotate cu instalatii de climatizare, podea falsa, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generatoare Diesel folosite in cazul intreruperii energiei electrice.

Serverele se afla in reteaua celui mai mare transportator de Internet, GTS Telecom, din Romania, reteaua avand numeroase back-upuri, toate pe fibra optica.

De asemenea, reteaua in care se afla serverele de gazduire web este legata direct la RoNIX, ceea ce mareste viteza de transfer pentru utilizatori indiferent in ce retea se afla.

Despre GTS Telecom

GTS Central Europe este cel mai important operator alternativ de servicii de telecomunicatii din Europa Centrala ce detine si opereaza cinci carrier-i alternativi in Romania, Republica Ceha, Polonia, Ungaria si Slovacia. Companiile grupului pozitioneaza pe piata business o gama completa de servicii, incluzand solutii wholesale, corporate networks (retele corporative), solutii de hosting si colocare, aplicatii multimedia, servicii de conectare la Internet si solutii de banda larga, prin care satisface cele mai articulate nevoi de comunicatii ale clientilor.

GTS Telecom opereaza o retea externa de 25Gbit/sec, din care 50% reprezinta contracte cu viteza (latime de banda) garantata la client. Reteaua externa prin care se asigura interconectarea cu infrastructura grupului GTS Central Europe este implementata pe circuitele transfrontaliere proprii de fibra optica, prin punctul de prezenta si DataCenter-ul din Oradea si conexiunea de rezerva din Arad. La nivel national GTS Telecom opereaza o retea MPLS de 10Gbit/sec cu 19 puncte de prezenta (PoP) deschise in orasele: Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra-Neamt, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara, Targu-Mures.

Reteaua nationala are topologie "inel", cu capacitate 100% redundanta, in fiecare nod (PoP) fiind asigurate conexiuni din doua puncte, nivele ridicate de disponibilitate si timpi minimi de acces pentru toate serviciile de comunicatii. In Bucuresti GTS Telecom detine si opereaza o retea metropolitana MPLS de fibra optica de aproximativ 200km cu o capacitate de transport de 2.5Gbit/sec si reteaua radio in banda de 5,8Ghz prin care compania asigura acoperirea integrala a Bucurestilor.

Facilitati retea

Acces la o latime de banda mare - 1000 Mbps national si 100 Mbps international
Acces in incinta prin identificare magnetica, securitate permanenta a locatiei.
Conditionare completa a mediului, redundanta inglobata cu sisteme de detectare a focului, unitati de alarma si antiincendiu, generator de rezerva UPS (Unintrerruptible Power Source).
Monitorizare servere si retea 24/7.
Informatii de trafic si disponibilitate a serviciului.
Accesul direct la peering-uri externe de mare capacitate.
Vizibilitate mare din retelele nationale.
Retea redundanta Akamai Ready (acces rapid la site-uri cu continut audio/video: ex. MTV Networks Sysbase)
DataCenterul GTS Telecom, este interconectat prin port gigabit cu RoNIX.

Securitate informatii si backup

Serverele noastre sunt echipate cu sisteme de firewall, respectiv solutii antivirus si antispam pentru a oferi securitate si confidentialitate datelor dumneavoastra. Un administrator monitorizeaza in permanenta serverele si reteaua pentru a preintampina orice tentativa de acces neautorizat.

Serverele noastre beneficiaza de protectie DDOS, SPAM & ANTIVIRUS oferita de echipamente profesionale FORTIGATE FIREWALL si CISCO.

Backup-ul informatiilor gazduite pe serverele noastre se realizeaza zilnic pe servere speciale de backup.
Toate serverele folosesc tehnologie RAID 1 sau 5 acest sistem oferind pretectie completa in cazul in care unul dintre HDD se strica.

Ultima actualizare în Vineri, 17 Decembrie 2010 22:38
 

Statistici

Sistem de operare : Linux s
PHP : 5.2.17
MySQL : 5.1.73-14.12
Ora : 02:55
Caching : Activat
GZIP : Dezactivat
Număr afişări conţinut : 56234
Webhosting top
Gazduire, web hosting,inregistrare domenii, design, director siteuri Addsite:: Internet - Gazduire